Thursday, 20 September 2012

SEGMEN : Tambah Followers by Khairunnisa



Bilangan followers : 11
Followers Idaman : Macam Kakak

P/S : Sibuk menjoinkan diri untuk segmen yg di buat oleh kakak Najwa sendiri.

Sambil Blogwalking Dapat Hadiah ! By Nurul



Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia.Hari ini Najwa nak join sebuah segmen yang dianjurkan oleh Nurul.Nama segmen tersebut ialah Sambil Blogwalking Dapat Hadiah ! By Nurul.Cool kan segmen ini.Blogwalking pun boleh dapat hadiah SECARA percuma.Tak payah nak beli-beli.Najwa amat menggalakkan korang-korang semua untuk menjoinkan diri.Nak tahu hadiahnya?Hadiahnya,ohsem-ohsem gilerr.Sebab itulah Najwa suruh korang join.Antara hadiahnya adalah :

3 Header by Aiman Aziz (3 pemenang)
Header by Miss Z (2 pemenang)
Header by Nur Aina Nazura (2 pemenang)
Accessories by Vee Rao (1 pemenang)
Topup RM 5 by Siti Hajar (1 pemenang)
Cursors by Aieen Shitobi (3 pemenang)
Simple Header by Ain Farzana (5 pemenang)
Mustache necklace by Fash Burnout (5 pemenang)
Voucher by Kierah Closet (5 pemenang)
Perfumes,Blouse dan Handbag by Blouse Closet (3 pemenang-1 pemenang 1 hadiah)
Header by Anna Wafie (3 pemenang)
Brooch by  Hotz Mumma-My Blog-My Story-My Life (2 pemenang)
Voucher RM 5 by ShawlsToLove (1 pemenang)
Voucher 5% by Maira Diana Shoppe (5 pemenang)
Topup RM 10 by Handmade by Ziah (2 pemenang)
Edited full blog  by Liyana Hazid (1 pemenang)
Header Transparent by Liyana Hazid (3 pemenang)

Baca satu-persatu ya senarai hadiah dia.Dah habis baca?Amacam?Ada rasa nak join tak segmen ini?Joinlah ekk.Hadiah dia cool-cool.Bukan senang nak jumpa segmen yang dapat hadiah sebanyak ini.Susah,bukan sekadar susah,memang susah.Kepada penganjur,Najwa dah like & follow kesemua sponsor seperti yang diminta.
Sebelum tu,Najwa ada sedikit ucapan untuk penganjur segmen ini.
-> Terima kasih kerana mengadakan segmen seperti ini.Semoga segmen ini mendapat sambutan yang sangat menggalkkan.Insyallah.Najwa juga ingin meminta maaf kepada penganjur segmen kerana baru nak menjoinkan diri.Najwa blogwalking ke blog kakak Najwa dan terjumpa post ini.Terus Najwa join.Minta maaf ya ! <-

Walaupun penganjur segmen,Nurul kata tak payah tag,Najwa tetap berdegil.Najwa nak tag :




Kakak Najwa sendiri.

Ok,bye-bye.

Monday, 9 July 2012

Whatever

Semalam ade sukan tahunan at my school.BEst tu mmg best tapi sayer bagi acare tu kt kawan sayer.
Sebab saye takut bunyi Poooowwwnnnn yang akn dikeluarkan tuh.
Tak pe lha bagi kat orang , asalkan tak dapat dengar bunyi tuhhh.
Kalau dengar bunyi tuh konpem terkejut.
Sayer memang penakut ckit(sebenarnyer banyak klu nk tahu).
Nie gambar adek sayer selepas dapat pingat johan die tuh.

Blog Baru


Dapat blog baru.My kakak buat.I like my second blog.Bagie sayer canteq and special.
TAk tahu ler bagi korang.
~Hope you guys like it and follow me ~
hihihihihihihi

"Giveaway : Saya Nak Hadiah Free by Nisa & Syakirah".


Tag :
Sesiapa